HIRDETÉS
Divat

15 menyasszony, aki fillérekért vásárolt ruhát magának, de úgy nézett ki benne, mint egy milliós darabban

  Az esküvő szinte minden lány számára egy nagyon különleges nap. Sok menyasszony arról álmodik, hogy hercegnőként tündököljön, ám sajnálatos módon nem mindenkinek van királyi költségvetése. A jó hír azonban, hogy nem is feltétlenül kell, hiszen ahogy cikkünk hősnői is bizonyítják, ha elég szerencsések vagyunk, szinte ruhabérlési áron juthatunk hozzá a csodálatos menyasszonyi ruhákhoz.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál biztosak vagyunk benne, hogy nem az árcédula mérete határozza meg az esküvői ruhák szépségét, a most következő képek pedig be is bizonyítják mindezt.

  1. 1 ,,310 dollárért vettem ezt a ruhát az AliExpressen. Csak fel kellett vennem.”


  2. 2 ,,Nem tudom, hogy velem van-e a baj. Ezt a ruhát az eBay-ről rendeltem és én imádom, de az anyám szó szerint utálja."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,500 dollárért szereztem ezt a csodálatos hercegnő ruhát - alig akarom elhinni!"


  4. 4 ,,A ruhám 170 dollárba került és tökéletes."


  5. 5 ,,Aggódtam, mert... nos, az AliExpress-ről vettem. Megtanultam már, hogy ha valaminek az ára gyanúsan olcsó, akkor az nem véletlenül olyan gyanús, de most úgy tűnik, szerencsém volt."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Vettem egy 300 dolláros ruhát az Etsy-ről és 25 dollárt fizettem, hogy hozzám igazítsák."


  7. 7 ,,Felpróbáltam egy 700 dolláros dizájnerruhát, majd megtaláltam 225 dollárért az eBayen."


  8. 8 ,,Beleuntam a bolti vásárlásba, így az esküvői ruhámat az eBay egyik használtcikkes boltjából szereztem. Nagyon boldog vagyok tőle!"


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

4 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nemcsak nem olcsó, de ráadásul semmire sem jó 1x használatos "dísztárgy", ami utána még sok-sok évig csak a helyet foglalja más hasznosabb cuccok elől. Hiába, erre is érvényes: a férfi hajlandó dupla áron megvenni azt, amire szüksége van, a nő gondolkodás nélkül megveszi azt, amire semmi szüksége, de épp féláron adják.
  • Pontosan ugyanazt teszed, mint akik reklámozzák ezeket a "semmirevaló" cuccokat, csak éppen az ellenkezőjéért kampányolsz. A "majdénmegmondom, mirevanszükséged" helyett "majdénmegmondom, mirenincsszükséged" - de a lényeg ugyanúgy a beleszólás mások életébe. A nyomulós reklám az nyomulós reklám, akármi is a célja...
   • Ezt a békát inkább lenyelem. Nőkkel vitatkozni teljesen felesleges. :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.