HIRDETÉS BEZÁRÁS
Divat

11 dolog, ami számunkra természetes, de egy francia nő sosem fog megvásárolni

  Mindenki, aki járt már Franciaországban, az észrevehette, hogy a helyi nők inkább a kényelmet részesítik előnyben, mintsem a különféle divatirányzatokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a francia nők kevésbé lennének divatosak, mint a világ különféle tájairól érkezett turisták, sőt, a francia nőknek megvan az a képességük, hogy a ravasz trükkjeik segítségével bármilyen ruhában gyönyörűnek tűnnek. Ehhez persze követni kell bizonyos szabályokat.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál kíváncsiak voltunk rá, hogy mi lehet a francia nők titka, ezért jó pár blogot átolvasva megpróbáltuk összegyűjteni azokat a dolgokat, amiket bár a világ nagy részén teljesen természetesen hordanak az emberek, egy francia nő sosem venné fel.

   1. 1 Magassarkú délután

    Francia magassarku

    Mivel a francia nők sokat utaznak, kerékpároznak és tömegközlekednek, a mindennapi életben ezért mindig olyan cipőt választanak, amik alacsony sarkúak és ezért minden helyzetben praktikusak. A magassarkú cipő náluk csak a különleges munkahelyi alkalmakkor és esti vacsorák esetén jöhetnek szóba.

   2. 2 Műanyag ékszerek

    76e2685b91830995c2679e3671

    A párizsi nők szigorúan a „kevesebb néha több” életfilozófiát pártolják, ezért nem valószínű, hogy az eljegyzési gyűrűn vagy alkalmanként hordott nyakláncon, esetleg karkötőn kívül bármit magukra aggatnának. Ezeket is csak akkor veszik fel, ha az valóban minőségiek és tényleg hozzáadnak valamit a külső megjelenésükhöz, az olcsó ékszereket épp ezért hanyagolják.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Szűk ruhák

    Francia lenge ruha

    A francia nők olyan kényelmes ruhákat választanak, amik nem akadályozzák meg őket a mozgásban, és lehetővé teszik számukra az aktív életmódot. Nem szeretik a túl szűk ruhákat, amik szinte összepréselik őket.

   4. 4 Túl nagy nyakkivágás

    e26e3654bc94ed8b7daa349822

    A francia nők mindig igyekeznek titokzatosak maradni és megőrizni a méltóságukat. Inès de La Fressange francia modell egyszer azt mondta: „Azért öltözz jól, hogy jól érezd magad, ne azért, hogy mutogasd magad.” A párizsi nők be is tartják ezt a szabályt, ezért sosem jöhet szóba náluk a túl mély kivágás.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 5 „Divatos” holmik

    af9e5b5a61a91fdb54b5ec35ae

    Bár Párizs a divat városa és ez az egész országra kihat, a francia nők mégsem követik vakon a legújabb divattrendeket, ehelyett inkább a maguk kényelmes stílusát követik és fejlesztik, melyekben egyszerre elegánsak, de mégis jól esik őket viselni. Ha Párizsban sétálva egy olyan nőt látsz, aki mindenféle luxusmárka nevét viseli a ruháin, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ide valósi, a francia nők ugyanis a visszafogottság hívei és sosem vennének fel egy olyan ruhát, amin egy híres divatcég hatalmas betűkkel írt neve vagy logója díszeleg.

   6. 6 Push-up hatás

    Francia vizualis noveles

    Minden országnak megvan a maga elképzelése a szépségről. Franciaországban például úgy vélik, hogy egy nő szépsége nem a mellméretétől függ. Épp ezért azok, akiknek kicsi a mellük, nem próbálják meg görcsösen nagyobbnak látszatni őket push-up melltartókkal és egyéb trükkökkel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nagyon jó, hogy jött ez a cikk... Rájöttem, bár soha nem jártam Franciaországban, és a nyelvet sem beszélem, én igazából francia nő vagyok! :D

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.