18 apró hétköznapi trükk, ami segít megkönnyíteni az életünket

Egyesek úgy vélik, hogy a lustaság a fejlődés motorja, mivel az emberek ezáltal gyors és egyszerű megoldásokat próbálnak találni az egyébként bonyolult feladatokra. Tudod, hogyan csökkentheted például minimálisra a zsebedben összegubancolódó fülhallgató kockázatát? Tudod, mi a legegyszerűbb módja a számítógépes billentyűzet kitakarításának? Az alábbi cikkben most ilyen és ehhez hasonló praktikus ötletet gyűjtöttünk össze, melyeket az emberek osztották meg egymással az interneten, és amelyek valóban működőképesek.


Ha gyorsan kell kiszámolnod, hogy mennyi 50-nek a 68%-a, akkor ne feledd, hogy ez pontosan ugyanannyi, mint a 68-nak az 50%-a, vagyis 34. Ez szabály bármilyen esetben működik.

Az állati szőr szövet anyagból történő eltüntetésére (pl. szövet ülőgarnitúra) egy teljesen hétköznapi gumikesztyű a legalkalmasabb.

Egy Pringles chipses doboz tökéletes megoldás a spagetti tészta tárolására.

 Ha családdal utazol, próbáljátok meg nem egy bőröndbe pakolni minden cuccotokat. Így ha a bőrönd esetleg elveszik, az adott személy nem marad ruha nélkül.

Ahhoz, hogy megakadályozd a fülhallgató összegabalyodását, mindig a lehető legkisebb zsebbe tedd, hogy ne tudjon mozgolódni.

➤ Ha sima felületen töröd fel a tojást, akkor minimálisra csökkentheted annak az esélyét, hogy a tojáshéj a tányérba/serpenyőbe essen.

➤ Próbálj meg visszaemlékezni, hogy milyen pózban ébredtél reggel. Sokszor ez a legkényelmesebb póz, amiben a legkönnyebben el tudsz majd aludni este.

Alvópóz reggel és este

➤ Ha tetszett egy film és szeretnél hasonló filmeket nézni, próbálj meg rákeresni a producer nevére. Egy producer általában sok hasonló filmet készít.

➤ Tegyél néhány csomag szilikagélt a szerszámos készletbe, ezáltal megakadályozhatod annak rozsdásodását.

➤ Ha a lehető legjobban meg akarod tisztítani a tojást főzés közben, tegyél egy szelet citromot a vízbe, amikor főzöd.Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend