HIRDETÉS

14 zseniális trükk, amit a legokosabb emberek használnak a mindennapokban

Az apró kis trükkök segítenek megküzdeni a mindennapi nehézségekkel, és egyszerűbbé, szórakoztatóbbá teszik az életünket.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál rengeteg internetező által megosztott trükköt és praktikát olvastunk át, hogy a legjobbakat veletek is megoszthassuk – így megtudtuk például, hogy lehet könnyen megszabadulni a fokhagymaszagtól, vagy hogy mi a legegyszerűbb módja a billentyűtisztításnak.

 1. 1 Telefonkeresés

  aa960b5a2d83d8ad6c97f9e789 1

  Annak érdekében, hogy könnyedén megtaláljuk az otthonunkban "elbújt" okostelefonunkat, a legegyszerűbb módja, ha felkeressük a www.google.com/android/find weboldalt. Ez a trükk sajnos csak androidos telefonoknál működik, viszont ennek a weboldalnak a segítségével 5 percig csörgethetjük a mobiltelefonunkat még akkor is, ha a készülék maga egyébként le van némítva.

 2. 2 Ablaktisztítás

  f425445b358bce8dae9dd6e2f7

  Annak érdekében, hogy könnyebben kiderüljön, az ablak melyik oldala maradt foltos, mindig különböző technikával dolgozzunk: kívülről fel-le irányba töröljük az ablakot, belülről pedig jobbra-balra irányba. A csíkozásból így egyértelművé válik majd, hol maradt még takarítanivaló.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Segíts a vendégeknek megtalálni a házad

  4652f35217bc928b2a21e9dde4

  Ha olyan vendégeket jársz, akik nem jártak még nálad, a pontos cím mellé küldj egy fotót is a házadról. Ez sokkal könnyebbé teszi számukra a tájékozódást.

 4. 4 Billentyűtisztítás

  89830f50748b93e895b4e0d38e

  A billentyűtisztítás legegyszerűbb módja, ha kiszedjük a billentyűket, már amennyiben a billentyűzetünk erre alkalmas. Igen ám, de visszarakni ezeket olykor valódi puzzle-nek bizonyul. Hogy elkerüljük a sok fejfájást, készítünk először egy képet a mobiltelefonunkkal a billentyűzetről, hogy tudjuk, mit-hova kell majd visszatenni.

 5. 5 Megszabadulás a fokhagymaszagtól

  4d24d551058f69d7be532f1db3

  Ha szeretnéd megszabadítani a kezeidet a fokhagymaszagtól, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha egy rozsdamentes acél felülethez dörzsölöd azokat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Ketchup kiszedése a palackból

  f9d5ac5261b16572ee70fb0d59

  Annak érdekében, hogy a ketchup gyorsabban folyjon ki a palackból, tegyél bele egy szívószálat.

 7. 7 YouTube videók letöltése

  Youtube video letoltese

  A YouTube videók zenévé alakításának vagy letöltésének leggyorsabb módja, ha a "youtube.com" webcím elé írunk négy betűt: "conv". Vagyis "convyoutube.com/videócíme".

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
14
10 hozzászólás, 14 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • 4. Ez oltári nagy hülyeség. Kiszedni a billentyűket hatalmas macera, visszarakni szintén, még képpel is. Én inkább ajánlanám a billentyűzet tisztító slime-ot vagy inkább egy egyszerű porszívózást!!!
  • Miért lenne hülyeség? Én is így tisztítottam ki a billentyűzetemet. A slime undorító, ahogy a sok sz*r beleragad, egy porszívó meg nem szedné ki a billentyűzetemből azt a kajamennyiséget, ami benne van.
 • Az 1- est kipróbáltam csak akkor működik ha van aktív net kapcsolat a telefonon szóval egy nagy [email protected]&i ha kivan kapcsolva a net.
 • Mekkora hülyeségek ezek... Emlékező memória: ha emlékeznem kell valamire, akkor emlékezzek arra, hogy milyen rágót rágtam akkor, amikor valamit meg kellett jegyeznem. Zseniális... Csöpögő csap: meg kell javítani b+
  • Nem egészen így van. Minden kifolyócsőnek van egy kis utáncsöpögése elzárás után. Erre mit tesz az ember, ha meghallja? Izomból teker rajta egyet és már szét is [email protected] a tömítést. Ezután kezd el igazán csöpögni a csap. Az a kis zsinór pont azt a pár csöppöt vezeti le csendben.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!