HIRDETÉS

9 sztár, akik felvállalják, hogy ők maguk is rajonganak bizonyos hírességekért – akárcsak mi

  Mindegyikünknek megvan a magunk bálványa. Vannak, akik a kedvenc sztárjuk filmjeit vagy zenéit vásárolják meg, mások az öltözködésüket vagy a viselkedésüket próbálják utánozni, és olyanok is vannak persze, akik igyekeznek elrejteni a rajongásukat. Felmerül tehát a kérdés: kikért rajonganak vajon a legnagyobb hírességek? Ők is emberek, akárcsak mi, csak éppen nekik sokkal könnyebb dolguk van, ha személyesen szeretnének találkozni a kedvenc sztárjukkal.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük, kikért is rajonganak pontosan a kedvenc hírességeink, és rájöttünk, hogy egyáltalán nem olyan kaliberű személyekért, mint azt előzetesen gondoltuk volna.

  1. 1 Jennifer Lawrence - Kardashian család

   5958c55f04af8ea8d407e02852

   Ki gondolta volna, hogy Jennifer Lawrence is a Kardashian családról szóló műsor rajongótáborába tartozik? Pedig így van, a színésznő már többször kifejtette, hogy mennyire szereti nézni a család életét, hogy mennyire követi a fordulatokat, és olykor támogatást és/vagy együttérzést is mutat a híres család iránt.

  2. 2 Billie Eilish - Justin Bieber

   e163585c9087a3a1c39f98a91e

   Kiderült, hogy Billie Eilish gyermekkora óta szerette Justin Biebert. Édesanyja elmondta, hogy a fiatal Billy óceánnyi könnyet hullajtott az "As Long As You Love Me" című dal miatt. A tizenéves lány álma végül a 2019-es Coachella fesztiválon teljesült be, ahol Justin felhívta maga mellé a színpadra. Később beszélgettek, jóba lettek, sőt még a "Bad Guy" című sláger egy közös átdolgozását is kiadták.

    

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Anne Hathaway - Leonardo DiCaprio

   69330f5f4587d2596807b485ef

   Ki az, aki nem rajong Leonardo DiCaprio-ért? Úgy tűnik, hogy ez a rajongás a színésznő Anne Hathaway-t sem kímélte. A színésznő a Titanic című film után azonnal beleszeretett Leo-ba, a rajongás pedig azóta is tart. "Megláttam a képernyőn és beleszerettem!" - mesélte a színésznő egy interjúban.

  4. 4 Miley Cyrus - Hilary Duff

   da3ced5f9c8881f7c003f095cf

   Miley Cyrus többször is elismerte, hogy csak azért ment bele a "Hannah Montana" című sorozatban történő szereplésbe, mert nagy rajongója volt Hilary Duff-nak. Cyrus elárulta, hogy már 11 éves korában is Hilary koncertjeire járt, és az öltözködési stílusát is igyekezett lemásolni.

  5. 5 Adele - Beyonce

   98df555fee85127f568e49c2a8

   A 2017 Grammy Awards-on Adele egy megható beszédet mondott, amiben többek között azt is elárulta, hogy Beyoncé a mindene, a világ legjobb albuma pedig az általa készített "Lemonade".

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!