HIRDETÉS

19 hollywoodi híresség, akinek gyógyíthatatlan betegséggel kell együtt élnie

Kedvenc sztárjaink élete sokszor gondtalannak tűnhet a pénz és a siker csillogásában, pedig ezt a két dolgot félretéve valójában ők is épp olyan emberek mint mi, és ennek megfelelően épp olyan hétköznapi, sok esetben sajnos gyógyíthatatlan betegségekkel küzdenek, mint mi.


HIRDETÉS

Az alábbi listán 19 olyan hollywoodi hírességet gyűjtöttünk most össze, akikről talán nem is gondolnánk, de gyógyíthatatlan betegséggel kell együtt élniük.

 1. 1 Halle Berry és Tom Hanks


  Ez a két világsztár több mint 20 éve cukorbetegségben szenved. Óránként kell gyógyszert szedniük, ami különösen a forgatások idején nem túl kényelmes. Emellett persze mindennap mérniük kell a vércukorszintjüket és szigorú étrendeket kell követniük. Halle Berry 2018. januárjában még kómába is esett a diabétesz miatt, de sikerült őt felébreszteni.

 2. 2 Lady Gaga


  Ha egy-egy interjú során úgy tűnik, hogy Lady Gaga elpirul vagy összezavarodik a neki feltett kérdések hallatán, akkor az nem a szégyenlősség jele. Az énekesnő ugyanis évek óta egy testhőmérséklet-ingadozással és izomfáradtsággal járó autoimmun betegséggel küzd, ami gyakran kiütéseket is okoz az arcán.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Pink


  A tehetséges énekesnő dalait hallgatva nem is gondolnánk, de Pink valójában már 2 éves kora ótaasztmával küzd. Annál nagyobb elismerésnek örvend, hogy még ez sem akadályozta meg őt abban, hogy világhírű énekesnővé váljon.

 4. 4 Daniel Radcliffe


  Daniel megnövekedett koponyaűri nyomásban szenved, amire egykoron az alkoholban találta meg magának a „megoldást”, így már egészen fiatalon alkoholista lett. Az orvosai azonban figyelmeztették, hogy az alkoholfogyasztás csak ront az egészségi állapotán, így ha nehezen is, de letette az italt és elkezdett gyógyszereket szedni.

 5. 5 Michael J. Fox


  Ki ne emlékezne a „Vissza a jövőbe” filmek fenegyerekére, Marty McFly-ra? Sajnos az őt játszó színész élete azóta gyökeresen megváltozott, Michael J. Fox ugyanis 29 éves volt, amikor az orvosok Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. Ez a betegség ráadásul az egész karrierjére rányomta a bélyeget, hiszen a Parkinson-kór tünetei nem rejthetők el a kamera elől, így a színész mára teljesen visszavonultan él, kerülve a nyilvánosságot.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Charlie Sheen


  Charlie Sheen az egész világot sokkolta, amikor 2015-ben coming outolt a HIV-fertőzésével. Annál is inkább, hiszen saját bevallása szerint legalább 5000 nővel feküdt le élete során. A megfektetett nők persze azonnal elkezdték beperelni a színészt, akinek minden kártérítési igényt meg kell majd fizetnie.

 7. 7 Cher


  Az Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnőt mindenki jól ismeri, ám csak nagyon kevesen tudják, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie, amikorszínpadra lép. Cher ugyanis myalgiás encephalomyelitis-ben, vagyis krónikus fáradtság szindrómában szenved, amit 1991-ben diagnosztizáltak nála.

 8. 8 Prince és Lil Wayne


  Bár zeneileg ég és föld közöttük a különbség, van ami mégis összeköti ezt a két, egymástól nagyon távol álló énekest, ez pedig nem más, mint az epilepszia. Lil Wayne-t egyszer még a színpadról is kórházba kellett vinni, mert rohama volt.

 9. 9 Kim Kardashian


  A közösségi oldalakon gondtalan milliárdosok életét élő Kim Kardashian-nak is meg van a maga baja, nemrégiben egy televíziós műsorban beszélt róla, hogy gyerekkora óta ekcémája van. Ez egy olyan betegség, ami a bőr gyulladását és hámlását okozza.

 10. 10 Anastacia


  Anastacia Lyn Newkirk, művésznevén Anastacia megjárta a poklok-poklát, amikor 2003-ban mellrákkal diagnosztizálták. A színésznő küzdött az életéért, aminek meg is lett az eredménye, és most, 15 évvel az incidens után még eltökéltem és erőteljesebb, mint valaha.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
4 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!