HIRDETÉS

12 filmjelenet, amit a mai napig szégyellnek és kínosnak tartanak a színészek

A színészek élete tele van hírnévvel és csillogással, a fanatikus rajongók pedig szinte még a földet is megcsókolják, amerre járnak. A tévében látott siker és csillogás mellett azonban ritkán esik szó arról, hogy a hírnév felé vezető út általában korántsem leányálom. Ha megkérdeznénk például a leghíresebb színészeket, biztos azonnal tudnának mondani egy olyan kínos filmes jelenetet a múltból, amit legszívesebben az egész életükből kitörölnének.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál pontosan tudjuk, hogy milyen kellemetlen pillanatokkal kell megbirkózniuk olykor a színészeknek, ezért úgy döntöttünk, hogy utánajárunk, mely jeleneteket bánják a színészek leginkább.

 1. 1 Jude Law - "The New Pope"

  817e855dafbf2b5528d938c164

  A The New Pope című tévésorozat előzetesében van egy jelenet, amiben Jude Law egy fehér fürdőgatyában sétál a parton, miközben bikinis lányok veszik körül. A velencei filmfesztiválon a színész beismerte, hogy ez a jelenet eredetileg teljesen másképp nézett ki, a szereplőnek a tengerből kellett volna kijönnie, ám a rendező az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy extra fűszerként félmeztelen nőket ad a jelenethez. Ez nagy meglepetés volt Jude Law számára, aki nagyon aggódott, hogy mit fognak majd ehhez szólni a gyerekei.

 2. 2 Ryan Gosling - "Blue Valentine"

  b0038159718bf427b33692d26b

  A "Blue Valentine" című drámában meglehetősen forró pillanatok láthatók Ryan Gosling és Michelle Williams között. Természetesen ez csak a tehetséges színészek munkája, semmi több, Ryan azonban kellemetlen módon az édesanyjával érkezett a premierre. Gosling úgy nyilatkozott: "Nem egy filmet néztem már meg anyámmal. Mivel mindig mellettem volt, ezért adtam neki egy iPod-ot. Amikor a pikáns jelenet kezdődött, egyszerűen csak megnyomtam neki rajta a play gombot, és eltakartam a szemét."

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Leonardo DiCaprio - "Don kocsmája"

  ad57df564eb4d57a0704498c4d

  A világhírű színész filmográfiájában van egy olyan film, ami meglehetősen szokatlan. 2000-ben DiCaprio egy alacsony költségvetésű fekete-fehér fimben szerepelt. A Don kocsmája című filmben DiCaprio egy rendkívül trágár, goromba gyereket játszik, aki durván beszél és kezeli a nőket. Nem meglepő tehát, hogy később maga a színész is beismerte, nagyon szeretné elfelejteni ezt a filmet.

 4. 4 Rupert Grint - "Harry Potter és a Halál ereklyéi"

  a8be4357709a6e1de5c9a92e16

  Rupert Grint elismerte, hogy nagyon kínos volt számára az Emma Watsonnal közös csókjelenet. A színész úgy nyilatkozott: "Gondolni sem akarok erre. 9 éves korom óta ismerem Emmát, aki olyan számomra, mint egy nővér. Tehát a csókjelenet számunkra nagyon kínos helyzet volt. Emlékszem, ahogy egyre közelebb került az arca az enyémhez, csak arra tudtam gondolni: "Ó, Uram!" Nem is emlékszem semmi másra."

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 5. 5 Emilia Clarke - "Trónok harca"

  fbcff6535d9d5507d3e28d55a3

  Emilia Clarke szülei folyamatosan nyomon követték a lányuk sikerét, és természetesen egy epizódot sem hagytak ki a Trónok harcából sem. A színésznő azonban nem akarta, hogy a szülei meztelenül lássák őt, ezért figyelmeztette őket, hogy mely jeleneteknél kell eltakarniuk a szemüket. Sőt, Emilia a sorozat harmadik évada után módosította a szerződést, és nem volt hajlandó többé meztelen jelenetet forgatni. Legalábbis így ment ez a 6. évad 4. részéig, ahol a színésznő újra ledobta magáról a ruhákat, ám ekkor már elfelejtette figyelmeztetni erről a szüleit. Ironikus módon Emilia épp a szülei mellett ülve nézte ezt az epizódot. Nem lehetett kellemes számára.

 6. 6 Samuel L. Jackson - "Ördögűző 3."

  1cd0ca5e609c71dd786a296845

  Samuel ma egy nagyon híres színész, aki mindig méltó filmekben játszik. Nem volt ez azonban mindig így. Az Ördögűző harmadik részében például egy olyan cameoszerep jutott neki, amiben az általa játszott karakternek még csak neve sem volt. Egyszerűen egy álombéli vak férfit játszott, akire a színész azóta is a karrierje egyik mélypontjaként gondol.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

Szólj hozzá!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!