HIRDETÉS

10 történet, amitől megint beleszeretsz Keanu Reeves-be

  Keanu Reeves-nek borzalmas dolgokat kellett átélnie élete során, de az összes nehéz helyzetből kilábalt, és most minden erejével azon mesterkedik, hogy egy kicsit jobb hellyé tegye a világot. Nem csak folyamatosan adományoz pénzt a jótékonysági szervezeteknek, de a hírnév ellenére is olyan ember tudott maradni, aki szereti és tiszteli a rajongóit.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan szerencsés rajongókat gyűjtöttük össze, akik személyesen is találkoztak a színésszel, történeteikkel pedig megerősítik, hogy tényleg ő az egyik legjobb ember a Földön.

  1. 1 Nagyon tiszteli a nők személyes terét

   5137e855db99c2301b23e14dfa

   A rajongók észrevették, hogy Keanu alig érinti meg a rajongóit, amikor fényképezkedik velük. Egyszerűen csak a hátuk mögé teszi a kezét, ügyelve arra, hogy még véletlenül se érjen hozzájuk, és hozza ezáltal kellemetlen helyzetbe a hölgyeket.

  2. 2 Rengeteg jótékonysági szervezetet szponzorál, de soha nem dicsekszik vele

   76552557409fbfee72ec26d9dd

   Keanu Reeves az élő példája annak, hogy média és felhajtás nélkül is lehet jótékonykodnia egy hírességnek. A színész az évek során több millió dollárt adományozott már gyermekkórházak és rákos betegekkel foglalkozó alapítványok számára.

   A jótékonysági szervezetek támogatása mellett Keanu az alacsony jövedelmű családok gyermekeinek életminőségét is igyekszik javítani, számos kreativitással, oktatással, emberi- és állati jogokkal foglalkozó projektet támogat.

  3. 3 Nagyon nagylelkű

   2dd3a757268008ee41d39a022b
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

   ,,Az egyik volt munkatársam filmdíszletek építésével foglalkozott. Nem mindig volt munka, ezért meglehetősen szerény körülmények között élt a családjával. Épp a Mátrix filmen dolgoztunk együtt, amikor valahogy Keanu fülébe jutott ennek a férfinek az anyagi problémája, ezért karácsonykor 20 ezer dollár bónuszt adott neki ajándékba. Keanu azon kevesek egyike volt a forgatás alatt, aki tényleg érdeklődött és tisztelte az ott dolgozó embereket, a rendezőtől egészen a takarítókig." © kahi / reddit

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Mindig úriember marad

   0854dd5a6b9badcec6923f6e0d

   Keanu nők iránti tiszteletét nem csak a médiában láthatjuk. Egy nap például metrózás közben kapták őt lencsevégre. A színész pont úgy utazott a metrón, mint bárki más, azzal a különbséggel, hogy amikor meglátott felszállni egy nagy táskás nőt, másokkal ellentétben ő azonnal felállt és átadta neki a helyét.

  5. 5 Nehéz időkben sem jön zavarba

   43bb5550df9a1455c249b7bcf3

   2019 márciusában a színész San Franciscóból Los Angelesbe repült, de a gépnek technikai okok miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a kaliforniai Bakersfield repülőtéren. A színész végig nyugodt maradt, megnyugtatta az utasokat, majd tiszteletteljesen beszélt a repülőtér alkalmazottaival, és egy privát buszt szervezett, hogy segítsen eljutni az embereknek az eredeti úti céljukhoz.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

32 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!32 comments

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!