HIRDETÉS

10 filmes jelenet, ami miatt a színészek majdnem otthagyták a forgatást

  Világhírű filmsztárnak lenni sem csak csillogásból és díjátadókra járkálásból áll. Ez a szakma is sok erőfeszítést és kemény munkát igényel, néha annyira, hogy a színészek egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a rájuk nehezedő teherrel és már a film otthagyásán gondolkodnak.

  HIRDETÉS

  Az elkötelezettségük és profizmusuk miatt azonban maradnak és végigcsinálják még azokat az abszurd és őrült jeleneteket is, amit csak nagyon kevesen tudnának teljesíteni az ő helyzetükben. Cikkünkben most 10 ilyen színészt gyűjtöttünk össze, akik különböző okokból kifolyólag majdnem otthagyták a forgatást.

  1. 1 Halálos Iramban: Michelle Rodriguez nem akart szerelmi háromszögbe kerülni

   15524 0 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Amikor Rodriguez elolvasta az eredeti forgatókönyvet, nem tetszett neki, hogy a karakterének, Letty Ortiz el kellett volna hagynia Dom-ot Brian miatt. Szerinte egy ilyen erős jellemű és független nő sosem csalná meg a hasonló jellemű párját egy „szépfiú” miatt. Rodriguez ezért vissza akarta mondani a szerepet, de a rendező úgy döntött, hogy inkább megváltoztatják a forgatókönyvet. Így Brian végül Dom húgával szűrte össze a levet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 A visszatérő: A dolgok, melyeket Leonardo DiCaprio tett, hogy Oscar-díjat nyerjen

   15524 1 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Leonardo DiCaprio nyíltan beismerte, hogy „A visszatérőben” alakított szerep volt karrierje leginkább embert próbáló munkája. A színész vegetáriánus, de az egyik jelenetben nyers bölényhúst evett, hogy életben maradjon. A legdurvább, hogy az nem megjátszott jelenet volt, hanem valóság.

  3. 3 Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő - kellemetlen hír Daisy Ridley-nek

   15524 2 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Daisy pánikrohamot kapott a forgatás első napján, mivel a rendező egy üzenetet küldött a színésznőnek, amiben kifejtette, hogy olyan a színészi játéka, mint egy darab sz*r. A színésznő emiatt sokáig idegességgel küzdött és fontolgatta a szerep feladását, de végül összekapta magát és folytatta a forgatást.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Gilbert Grape: Johnny Depp nehézségei

   15524 3 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Johnny Deppnek nagyon nehéz volt dolgozni a filmen, mert nagyon közel állt a saját személyes tapasztalatához. Ebben az időben nagyon sokat ivott, ami némi kreatív feszültséggel párosult. Depp azért is mérges volt, mert Gilbert kegyetlen volt az anyjával, és a színésznőt „tengerparti bálnának” kellett hívnia. A színész a film után felhívta a színésznőt és bocsánatot kért tőle.

  5. 5 A hobbit: Váratlan utazás: Ian McKellen és a depresszió

   15524 4 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   A film forgatása során Ian-nek nagyrészt magányosan, egy zöld vászon előtt kellett eljátszani Gandalf szerepét, ami nagyon megviselte az idős színészt, aki nem volt ehhez hozzászokva. A rendező, Peter Jackson azonban személyesen figyelt oda arra, hogy Ian MacKellen jobban érezze magát, közös programokat szervezett, így a színésznek sikerült átvészelnie ezen a nehéz időszakon.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

20 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!