HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 vadon élő állat, akik gondoskodó kezekbe kerültek és háziállatokká váltak

Ma már nehéz meglepni valakit a háziállatunkkal. A kutyák, macskák, rágcsálók és teknősök az emberi élet részévé váltak. Cikkünk hősei azonban minden ezzel kapcsolatos sablont felrúgtak, amikor különféle vadon élő állatokat vették a szárnyaik alá, az állatok pedig a folyamatos gondoskodás hatására szépen lassan kezesbárányokká, tulajdonképpen háziállatokká váltak.
🔥 16 hozzászólás

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál imádjuk az állatvilágot, és szentül hisszük, hogy egy meleg otthon, egy kis figyelem és a szeretet bárkit képes megváltoztatni – még a vadon élő állatokat is. Győződj meg róla a saját szemeddel!

  1. 1 ,,Láttam, hogy a fiam kiabál, és messziről rohan felénk valamivel a kezében. Egy mókus volt. Nem reagált semmire, úgyhogy orvoshoz vittük és meggyógyítottuk. Azóta velünk él."


  2. 2 ,,Kutyasétáltatás közben láttam ezt a szegény kisfickót, aki csak ült a fűben. Hazahoztam. A vicces, hogy a feleségem már több hónapja szeretne egy nyulat."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Egy vadkan, ami kutyának képzeli magát. Imádja a főtt burgonyát, az édességeket, és azt, amikor vakarják a hasát.


   Ennek a "kisbabának" az anyja vadászok áldozata lett, utána mentették meg és hozták ki az erdőből.

  4. 4 Ő itt Piper. A gazdái egy menhelyről mentették meg, és most nagyon boldog és szeretetteljes. Piper kedvenc hobbija a festés.


  5. 5 ,,Néhány nappal ezelőtt találtunk egy kis papagájt az úton. Az első napon nem is mert ránk nézni, most a karunkban alszik."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Ő itt Joey, a tengeri vidra. Árva maradt, ezért a Tengeri Emlősök Mentőközpontja vette gondozásba.


  7. 7 ,,A forró aszfalt miatt a kocsim árnyékába rejtőzött, mivel nem tudott felugrani a járdaszegélyre, hogy eljusson a fűig."

   769a4b5729a10d9b62b324594e

  8. 8 ,,Kopaszon és vakon találtam az út szélén. Felvettem, etetni kezdtem. A 7. napon kirepült a dobozból és az ujjamra ült."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Woody-t, a rókát egy prémfarmról vásárolták, megmentve őt attól, hogy valaki sáljává váljon. 5 éve él a megmentőjével, és már nyilvánvalóan soha nem fog visszamenni az erdőbe.


  10. 10 ,,Városközpont, zsúfolt park. Ültem a padon, majd hirtelen a vállamra ugrott. Hazavittem, most a kertünkben él és folyamatosan gondoskodunk róla."


  11. 11 ,,Ez a kis veréb 5 évvel ezelőtt esett ki a fészekből, és szerencsére még időben megtaláltuk, a környékbeli macskák előtt."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Egy hónapig a pajtámban élt, mert nagyon félt. Most imádja az autóm fűtött kormányát. Nagyon örülök, hogy megjelent az életemben."


  13. 13 ,,Ezt a kis Batman-t találtam kandallótisztítás közben a kéményben. Betettem egy fészerbe, és vizet is raktam mellé."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 Ebből a cobolyból sem lett ruhadarab. Most boldogan él a gazdájával, és sokan követik őt az Instagramon.


  15. 15 ,,Ő itt Frank. Kiesett a fészkéből és eltört a lába. Meggyógyítottuk, de most úgy mászkál, mint egy pingvin."


  16. 16 ,,Ez a jávorszarvas apám kertjében szundikál. Rendszeresen jár ide pihenni, apám Timmy-nek nevezte el."


  17. 17 ,,Valami ma arra késztetett, hogy kimenjek a parkba. Leültem a padra, majd szívszorító nyüszítést hallottam. Elfordítottam a fejem, és láttam, ahogy hollók támadták meg ezt az édes kis pofát. Megmentettem őt."

   77d9c85c3a9ec650d21852227b

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Bemutatom Baby Ruby-t. Árva volt, ezért örökbe fogadtuk, amíg készen nem áll rá, hogy visszatérjen a vadonba."


  19. 19 ,,Befogadtuk és megszerettük, ahogy ő is minket. Szerintem úgy gondolja, hogy nem is ő él a mi lakásunkban, hanem mi az ő rókalyukában."


  20. 20 ,,Ez a kis hód, akit megmentettem."   Bónusz: ,,A megmentett galambunk figyelmesen tanulja, hogyan kell enni. Nincs többé erőszakos adagolás!"

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

16 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.