HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

10 dolog a házban, amit a tulajdonosok nem vesznek észre, de a vendégek azonnal meglátnak

A vendégek azonnal észreveszik ezeket.

    A saját otthonunkban annyira megszoktunk már mindent, hogy nem feltétlenül vesszük észre a hibákat. De mi a helyzet, ha vendégeket várunk? Mit kell eltakarítani és megmosni, hogy ne tűnjünk rendetlennek?

    HIRDETÉS

    Sok mindent nem is veszünk észre a saját lakásunkban, de a vendégek számára azonnal feltűnnek a lakásunk apró hibái, amik könnyen leronthatják a házigazdáról alkotott benyomást. Vegyük át ezeket pontról-pontra:

    10. Maradékok a szappantartóban:

    Kellemetlen vendeglatasok 010

    Ha vendégeket vársz, mosd ki a szappantartót, és tegyél bele egy friss szappant. A régi, elázott szappanmaradék tiszteletlenséget mutat a vendégek iránt, és sokan ódzkodnak attól, hogy mások szappanmaradékával mossanak kezet. A probléma elkerülése érdekében használhatsz folyékony szappant is.

    9. Túlzsúfolt bútorzat:

    Kellemetlen vendeglatasok 009

    Manapság már nem divat a lakást úgy berendezni, hogy alig lehessen tőlük mozogni. A modern trendek a minimalizmust favorizálják. A túl sok bútor vizuálisan kisebbé teszi a lakást, és nem marad elegendő tér a komfortos élethez.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    8. Régi nagymama edények:

    Kellemetlen vendeglatasok 008

    A 20 éves, anyától és nagymamától kapott tányérok és bögrék nem díszítik a konyhát, és a vendégek kellemetlenül érezhetik magukat tőlük. Manapság rengeteg modern edény kapható, és mindenki találhat az ízlésének és pénztárcájának megfelelőt. Valljuk be, sokkal kellemesebb egy szép tányérról enni, és egy ízléses csészéből a tea illata is jobban átjön.

    7. Cipőhalom a folyosón:

    Kellemetlen vendeglatasok 007

    A szétszórt cipők és bakancsok a folyosón azt sugallják, hogy állandóan sietsz: annyira sietsz, hogy nem volt időd elpakolni a cipőket. Vagy talán csak lusta vagy. Ha nincs lehetőséged szekrényben tárolni a cipőket, tedd őket polcra, így rendezettebb lesz a lakás.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    6. Ruhák a székeken:

    Kellemetlen vendeglatasok 006

    Akármekkora is a szekrény, mindig akad egy szék, amin lóg egy ruha vagy ing, ugye? Miért van ez?

    Sokan nem akarják a már egyszer viselt ruhákat a tiszta ruhák közé tenni a gardróbba. De bármilyen tiszta is a lakás, a bútorokon lévő ruhák rendetlen benyomást keltenek.

    Megoldás:

    • Ki lehet jelölni a lakásban egy sarkot és kialakítani ott egy mini gardróbot.
    • A ruhákat fel lehet akasztani egy kis szekrénybe a folyosón.
    • Ha ezek a lehetőségek nem megfelelőek, érdemes egy kis álló ruhafogast beszerezni, és azon tárolni az egyszer már hordott ruhákat.

    5. Régi takarók a bútorokon:

    Kellemetlen vendeglatasok 005

    A bútorok takarókkal való beborítása már régóta nem divatos, a letakart kanapék ódivatúnak tűnnek. Kizárólag modern huzatot érdemes rájuk tenni, vagy teljesen üresen hagyni. Ha pedig a bútor bepiszkolódik, mi magunk is megtisztíthatjuk, vagy igénybe vehetjük egy profi kárpittisztító cég szolgálatait.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.