HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉletmódInterneten talált dolgok

A női megjelenés 12 jellemzője, ami miatt sokan aggódnak – teljesen hiába

Nem szabad aggódni miattuk.

    A pszichológusok úgy vélik, hogy az emberek néha arra alapozzák az önbecsülésüket, hogy szerintük mennyire néznek ki jól. A megjelenéssel kapcsolatos komplexumok miatt épp ezért könnyen alacsony önbecsülés alakulhat ki, különösen akkor, ha a hírességekkel hasonlítják össze magukat az emberek. A hétköznapi emberek által sokszor hiányosságnak vagy gyengeségnek vélt testi jellemzők többsége egyáltalán nem olyan aggasztó, mint amilyennek gondolják, olyannyira, hogy egyes sztárok épp az ilyen jellemzőkkel lettel szépségideálok.

    HIRDETÉS

    Liked.hu-nál most olyan megjelenésbeli vonásokat gyűjtöttünk össze, amik miatt soha többé nem lenne szabad aggódnia egyetlen nőnek sem a Földön.

      1. 1 Narancsbőr

        b7484752e9b7c4506299758355

        Ez a jellemző a nők 80-90%-ánál megtalálható, a súlyuktól vagy méretüktől függetlenül. A narancsbőr egyes nőknél jobban észrevehető, míg másoknál teljesen észrevehetetlen. Így vagy úgy, idege végre megbarátkni ezzel és elfogadni, hiszen még a legtökéletesebb hollywoodi sztárok között is épp olyan gyakori a narancsbőr.

      2. 2 Tökéletlen lábak

        Tokeletlen labak

        Szinte minden nő érez valamilyen elégedetlenséget a lába iránt. Sokan annyira félnek emiatt, hogy rövid szoknyát vagy nadrágot sem mernek felvenni, szélsőséges esetekben pedig műtéti úton próbálják meg helyrehozni a lábaikat. Nehéz azonban megállapítani, hogy milyen a tökéletes láb, illetve tényleg létezik-e ilyen. Még a legjobban fizetett angol modell, Kate Moss is elismerte, hogy görbék a lábai, és eszerint választ cipőt magának, amikor a kifutóra lép. Angeline Jolie-t a világ legszebb nőjének választották 2006-ban, pedig sok újság szerint túl vékonyak a lábai – de a színésznőt ez cseppet sem zavarja.

        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
      3. 3 Kiálló fülek

        Kiallo fulek

        A fülek formája is sok kellemetlenséget okozhat, amit a legtöbb nő a haja alá rejtve próbál meg elfedni. A sztárok azonban bebizonyították, hogy még az elálló füleken sincs mit szégyellni, és akkor is nézhet ki gyönyörűen valaki, ha nincsenek tökéletes fülei.

      4. 4 Nagy lábméret

        Nagylab

        A nagy lábú nőknek időnként komoly problémát okoz a tökéletes cipő megtalálása a boltokban, de a vizuális megjelenésükre ez egyáltalán nincs negatív hatással. Uma Thurman bevallotta, hogy sokáig nem volt elégedett a testével a 43-as lábai miatt, de aztán elkezdett Quentin Tarantinóval forgatni és a világhírű rendező segített, hogy magabiztossá váljon. Monica Bellucci két 44-es lábon járja a világot, de ez semmiben sem akadályozza meg őt abban, hogy fényűző magassarkú cipőkben hívja fel magára a figyelmet.

        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
      5. 5 Telt térdek

        Telt terdek

        A nyári szezon kezdete heves aggodalmat tud okozni azoknál, akik szégyellik a térdüket. Egyes szakértők szerint a térddel kapcsolatos elégedetlenségek még a deréknál is gyakoribbak a nők számára, pedig nincs bizonyíték arra, hogy a telt térdek miatt kevésbé lenne vonzó egy nő, sőt, a leghíresebb sztárok között is sok olyan nővel találkozhatunk, akik ilyen térdekkel váltak szépségideálokká.

      6. 6 Nagy szemek

        41407c5a789a3580ac0f4193f2

        A nagy, kifejező szemek tulajdonosai szintén gyakran elégedetlenek a szemük formájukkal és méretével, ami valószínűleg nagy meglepetésként éri a kis szemű hölgyeket, akik minden trükköt és erejüket bevetve igyekeznek sminkkel, testmozgással és plasztikai műtétekkel megnagyobbítani a szemeik méretét.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.