HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

10 dolog, amit kidobtam és boldogabb lettem

A fölösleges dolgoknak egyszerűen nincs helye a házban.

    Szinte fizikai megkönnyebbülés volt. Komolyan. Évek óta nem mertem hozzányúlni ezekhez a kacatokhoz, de a kidobásuk után SEMMIT nem bántam meg.

    HIRDETÉS

    Szóval, íme 10 dolog, amit bátran kidobhatsz a lakásodból:

    0. Sajnálom, de a TV

    nappali

    Miért ez a nulladik pont? Nos, mert technikailag sosem dobtam ki, mivel meg sem vettem soha. Mióta elköltöztem a szüleimtől (majdnem 18 évvel ezelőtt), nincs otthon tévém. És hidd el, valahányszor olyan helyiségbe tévedek, ahol a háttérben unalmas talkshow-k vagy hírek mennek, mindig megerősödök a döntésemben.

    1. A ruha, amibe „majd belefogysz”

    túl nagy ruha

    Nem, nem a kitartásodat akarom kétségbe vonni (hiszek benned!). Hanem arra gondolok, hogy mire és ha egyáltalán belefogysz a régi ruháidba, már rég valami más lesz a divat! Ez az első. A második pedig, hogy egy 10 kilót fogyott emberként teljes felelősséggel kijelenthetem: a fogyás utáni eufóriában tuti el fog jönni a vásárlás iránti vágy. Nem ismerek olyat, aki ilyen helyzetben ellen tudna állni és boldogan tudná hordani a régi ruhákat az új testén.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    2. Hűtőmágnesek

    hűtőmágnesek

    Csak vizuális zajt okoznak. Minél több van, annál kevésbé néznek ki jól. Kidobni nem muszáj: én zacskóban tárolom őket, néha előveszem és nosztalgiázom a régi utazásokon.

    3. Rémálomba illő otthoni ruhák és lyukas pólók

    lyukas ruha

    A nap tippje: vásárolj SZÉP ruhákat otthonra is. Kényelmes tapintású, nyugodt színű köntöst, puha téli és selyem nyári pizsamát, nőies hálóinget, pamut melegítőt. Ha nem tudod egyszerre megengedni magadnak mindent, vegyél havonta egy-egy új darabot – fél év múlva összeállítasz egy olyan otthoni gardróbot, ami tényleg örömet okoz.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    4. Lyukas és foltos törölközők

    foltos törcsi

    Komolyan, miért? Miért használod őket, ha az IKEA-ban újat is kaphatsz pár ezer forintért? Azok a törülközők, amik nem törlik le a vizet, csak karcolják a bőrt, szintén repüljenek a kukába!

    Egyébként a bármilyen állapotú textilnek örülnek a menhelyeken: ott rongyokkal bélelik a kutyák fekhelyeit, hogy ne fagyjanak meg télen.

    A nap tippje #2: a konyhába vegyél fehér pamut konyharuhákat. Először is minimalista, másodszor pedig könnyen fehéríthető.

    5. 2-3 évesnél idősebb blokkok és számlák

    régi blokkok és számlák

    Ezeket a dolgokat már nem tudod visszacserélni a garanciával, hiszen lejárt! Kivételt képeznek persze a Vinted-en vagy valamelyik más weboldalon eladni kívánt dolgok számlái. A használati utasításokat is bátran dobd ki, ma már minden megtalálható az interneten.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.